Yoga workshops Hilversum

Ben je op zoek naar een originele workshop? Bijvoorbeeld voor tijdens een vrijgezellenfeest, babyshower of vriendinnenavond? Denk dan eens aan een Yoga Workshop van gecertificeerd Yogadocente Justyna.

Soms wil je een feestelijke gebeurtenis nét even anders vieren dan met een hapje en een drankje. Wij bij de Feel Good Studio zijn voor lekker bewegen, dus bieden we ook Yoga Workshops aan. Deze worden gegeven door Justyna. Zij is gecertificeerd Yogadocent en behaalde haar certificaten in onder andere Thailand.

Hoe ziet de workshop eruit?

Deze Yoga workshop is eigenlijk geheel in te delen, zoals jij wil. Tijd, plek en datum zijn geheel jouw keuze. Het kan bij de Feel Good Studio (Larenseweg of Neuweg in Hilversum), maar het kan ook bij jou thuis of ergens buiten. Tijdens de workshop leer je – afhankelijk van de ervaring – de basisbeginselen van Yoga en krijg je een lekkere les. Deze worden altijd afgesloten met een Thaise hoofdmassage (wát een feest is dat!)

Prenetal Yoga Workshop

Deze Yoga workshop is ontstaan als babyshower, maar wordt nu toegepast op verschillende feestjes. Als je hem als ‘Prenetal Yoga Workshop boekt’, wordt-ie gegeven aan de hand van ‘Yoga Birth Method YBM by Dorothy Guerra’. Dit is een voorbereiding op een natuurlijke bevalling met Yoga. De docente, Justyna, heeft het ook gedaan tijdens haar zwangerschap. Deze workshop wordt afgewisseld met ademhalingsoefeningen, verschillende work-out poses en een relax oefening.

De prijs voor deze workshops zijn op aanvraag. Het is geheel afhankelijk van wat je wil, waar je het wil, hoeveel mensen er aanwezig zijn etc. hiervoor kun je het beste even contact opnemen met ons: info@feelgoodstudiobyirma.nl