Voor wie

Alle vrouwen zijn van harte welkom in de Feel Good Studio

Dik, dun, sportief, jong, oud, net bevallen, lekker met pensioen, ziek, gezond, allochtoon. Leeftijd is nooit een beperking. Onze groepen bestaan uit allemaal verschillende leeftijden, jong en oud traint bij ons gewoon in een groepje.

Zien en gezien worden speelt bij ons geen enkele rol

Er is geen competitie-element

We zijn een sportschool voor vrouwen die niet (altijd) keihard willen trainen, maar bewust kiezen voor een milde manier van sporten. Er is geen competitie-element. Zien en gezien worden speelt bij ons geen enkele rol. Ons team bestaat alleen uit vrouwelijke trainers en coaches.

We zijn er voor alle vrouwen

We zijn er ook voor vrouwen die liever niet met mannen trainen, voor vrouwen met overgewicht, voor vrouwen die een heftige periode achter de rug hebben door ziekte of een burnout bijvoorbeeld. Ook vrouwen die een laag zelfbeeld hebben kunnen bij ons in een veilige en vertrouwde omgeving sporten. Maar ook als je helemaal happy bent met jezelf en lijf ben je natuurlijk van harte welkom.

Fit ouder worden

Ook voor vrouwen die zichzelf ‘te oud’ vinden om te sporten is de Feel Good Studio de aangewezen plek. Ben je bijvoorbeeld boven de zestig en zeventig dan is sporten nog steeds goed en gezond. Fit ouder worden moet iedereen zichzelf gunnen. Kijk hiervoor eens bij onze Feel Vital lessen.

Ons team bestaat alleen uit vrouwelijke trainers en coaches