testimonials

Hoi! Ik ben Nathalie, 46 jaar en ik was één van die mensen met de overtuiging dat ik sporten niet leuk vond. Dat ik niet thuis hoorde in een sportschool met mijn vollere figuur en dat ik die oefeningen toch niet zou kunnen met mijn lijf. Maar dat is nu volledig veranderd! 

Ik ben zo’n anderhalf jaar geleden gestart bij de Feel Good Studio, mijn beste vriendin wees mij hierop. Zij kende Irma al van haar sportschool en zei: “Nathalie dit past echt bij jou”. Inmiddels kent zij mij al heel wat jaren en heeft ze mij al naar veel yoga- en sportscholen zien gaan, maar nog vaker mijn abonnement weer op zien zeggen. Omdat ik op een punt in mijn leven was dat ik beter voor mezelf wilde zorgen ben ik met knikkende knieën naar de Feel Good Studio gegaan. Oh wat was dat eng, maar oh wat een warm bad! Stap voor stap durfde ik bepaalde lessen te volgen, maar de stap naar het ‘echte’ sporten (in mijn hoofd dan) durfde ik niet. Maar het proces was ingezet, op verschillende vlakken ben ik het traject ingegaan om steeds beter voor mezelf te zorgen, hierbij heb ik ook veel steun gehad aan Irma vanuit een individueel voedingstraject. 

In maart 2019 was dat niet meer genoeg. Ik dacht: zal ik het durven, zal ik het doen, ja ik doe het! Ik stel Irma de vraag: ‘kan ik PT bij jou volgen?’ Samen zijn we gestart en wat een geweldig traject is dat geworden! Gestart met de overtuiging ‘ik kan dat niet’, omgezet naar ‘ik kan dat niet, maar ik ga het proberen’ en nu steeds meer de overtuiging en het vertrouwen krijgen dat ik het wel kan. Er wordt altijd gezegd dat je het zelf doet, maar ik had dit nooit gekund zonder de coaching van Irma. Irma luistert en kijkt echt naar wie jij bent, kan je zonder dat het vervelend voelt nét een stapje verder helpen of duwen, geeft je vertrouwen maar haalt je ook uit je comfortzone en zo kan ik nog wel even doorgaan. 

Fysiek word ik steeds fitter, sterker, zekerder en positiever over mijn lijf. Maar het levert me niet alleen fysiek iets op. Mentaal voel ik me krachtiger, heb ik meer vertrouwen in mezelf, durf ik meer en meer mezelf te zijn en ruimte in te nemen; ongeacht hoe mijn lichaam eruit ziet en wat een ander ervan vindt. Één van de twijfels die ik wel eens hoor en zelf ook gehad heb ‘maar PT kost zoveel geld’. Ja het kost geld, zeker naast mijn reguliere abonnement, maar het is elke cent waard. Het is mijn cadeautje aan mezelf, lief zijn voor mezelf en goed voor mezelf zorgen. Het maakt me een beter, stabieler en gezonder mens. 

En nu….ik durf het bijna niet hardop te zeggen maar ik ga het sporten nog leuk vinden ook! Het doet me goed om te gaan! En naast de PT gaan we nu nog een stapje verder en doen we elke twee weken een buddy workout met mijn beste vriendin. Nooit gedacht dat wij nog eens samen zouden gaan sporten! Ik heb het wel eens vaker tegen iemand gezegd en ik meen het oprecht ‘ik gun iedereen een Irma’. Van mij is ze in ieder geval nog lang niet af 🙂

Nathalie, januari 2020

Personal training, altijd geweten dat personal training voor mij zou werken, maar nooit echt die stap durven nemen. Al die aandacht alleen voor mij… niet nodig dacht ik. 

Tot afgelopen jaar (april 2019). Ik had al veel stappen gemaakt in mijn eigen ontwikkeling en vond het mezelf nu wel waard om die aandacht te krijgen en ik was klaar om nu ook aan mijn buitenkant te werken. 

Toen ik op de Feel Good site terecht kwam had ik nog steeds mijn twijfels, maar had toch een afspraak gemaakt met Irma. Wat een fijn gesprek was dat! De twijfels waren weg en meteen een afspraak gemaakt voor een PT les.

Nu bijna een jaar verder ben ik sporten anders gaan zien, ik sport nu niet alleen om af te vallen maar ook om mezelf te verbeteren. Nooit gedacht dat ik sporten leuk zou vinden, wat zonder Irma nooit was gelukt. Tussen het sporten door is er tijd voor een praatje en een grapje, maar sporten staat vooraan. Irma motiveert je door net een stapje verder te gaan: een deadlift met 105 kilo, wauw! Nooit gedacht dat mij dat zou lukken. Meerdere malen al tijdens de lessen mezelf overtroffen, wat een fijn gevoel om trots op jezelf te kunnen zijn. Ik kwam vooral om aan mijn buitenkant te werken, maar ook mijn persoonlijke ontwikkeling kreeg hierdoor een positieve boost.

Mijn enthousiasme werd ook door een vriendin gezien, ze was nieuwsgierig naar wat ik deed. Na een lesje meegedaan te hebben, was zij ook overstag. Sindsdien doen wij buddy workout, ook onder begeleiding van Irma. Heel gezellig om met een vriendin samen te sporten, maar ook hier geldt gezelligheid mag, maar sporten staat vooraan!

‘Good players inspire themselves, great players inspire others’ 

Daphne, januari 2020

Op zondag 14 oktober hadden wij een open dag bij de Feel Good Studio en openden we onze nieuwe ruimte.

Marjolijn had eerder al aangeboden wat foto s te schieten van de nieuwe ruimte, dus toen we deze open dag planden, dacht ik gelijk aan haar!
Wie kon dit beter doen dan deze top fotograaf! Daarnaast is ze natuurlijk vrouw (best handig bij een vrouwensportschool..) en weet ze precies wat we doen bij de Feel Good Studio.

Ruim op tijd verscheen ze bij de studio met haar koffertje met alle spullen. Ik was nog even druk met de laatste voorbereidingen, maar dat was geen probleem.
Marjolijn redde zich wel. Ze keek vast rond, inspecteerde het licht en zette haar spullen klaar.
Ze ging gelijk aan de slag en maakte alvast wat mooie shots van de ruimte en de materialen. Er waren toch nog geen bezoekers. Slim!

De hele dag vloog ze heen en weer en pakte de mooiste momenten, de emoties van de sporters en vooral ook de fijne sfeer van de open dag.

2 dagen later zaten de bewerkte foto s al in mijn inbox!
Super gaaf geworden zeg! Ze waren nog veel mooier dan ik had gehoopt en ik zou Marjolijn dus ook echt bij iedereen aanbevelen!
Een topfotograaf, goed met licht, mooie nabewerking en alles net even met een spannende twist! Maar bovenal inderdaad echt een mensenmens: Iedereen voelde zich heel fijn bij haar en staat dus ook op haar mooist op de foto.

Ze wist zelfs mijn vriend Chris (die nooit op foto s wil en er dus ook altijd slecht op staat…) super goed op de foto’s te krijgen! ??? Dan ben je echt een talent! ?

Super bedankt voor alles, lieve Marjolijn! ❤️

Marjolijn, augustus 2018

Ben echt heel blij met de FGS! ? En dan bedoel ik als klant. Door de lekkere sfeer en goede, relaxte begeleiding heb ik gewoon weer zin om te sporten! Vind het echt heel leuk. Dat was eerlijk gezegd bij mijn andere sportschool anders: toen zag ik er altijd een beetje tegenop. Nu kan ik niet wachten … xxx ❤️

Ingrid, mei 2018

Marga (48 jaar)”Doel bij aanvang: fitter, slanker ensterker worden. Na 6 maanden: 28 kilo lichter, stukken fitter en sterker. Dankzij een half jaar personal training met Irma is mijn leven volledigverander.dJeneemt het je steeds voor, ik ga sporten! Maar altijd is er wel een excuus om het uit te stellen. Geen tijd, jehebt een blessure en eerst wil je daar vanaf, welke sportschool moet je kiezen etc. Na de C.V. van Irmagelezen te hebben was ik erg nieuwsgierig geworden naar haar en heb een oriënterende afspraak gemaakt. Direct het eerste gesprek was ik om en de eerste sportafspraak was snel gemaakt. lrma’s specialisme in vrouwgeoriënteerde begeleiding, haar kennis van voeding diëtetiek en psychologie, haar rustige en open persoonlijkheid maken dat je je erg op jegemak voelt bij haar. Haar stimulans tijdens de training, houd jegefocust op je doe.l Met personal training behaal je het maximale resultaat in een beperkte tijd . Het programma is afwisselend en steeds andere oefeningen prikkelen je lichaam en houden jegeest scherp. De combinatie van voedingsadvies (het beste advies wat ik mee heb gekregen is om alles wat je op een dag eet en drinkt, eerlijk in een dagboek bij te houden) en degeplande trainingen zorgden alsnel dat ik het nieuwe ritme te pakken had en deresultaten die ik hierdoor behaalde, zorgden voor de stimulans om door te gaan. Snel voelde ik mestukken fitter en vlogen de kilo’s eraf De complimenten vanuit mij omgeving waren een mooi cadeau. Regelmatig sporten en het gezonde eten is nu een manier van leven geworden. Het doel wat ik bij aanvang van de personal training had, heb ik al bereikt en ik ben zo gelukkig met hetfitte,gezonde levensgevoel dat ik heb besloten met Irma samen om nu te gaan voor de voor mij te behalen maximale perfectie, sterker en strakke.rTwijfel niet, maar doe het gewoon, schakel Irma in als personal coach en bereik je doel!”

Marga, mei 2016

De FLOW van personal training!

Hoi, even voorstellen: mijn naam is Liesbeth en ik ben 48 jaar oud. Ik heb een heerlijk leven met een prachtig gezin, een fijne baan en een gezellig sociaal leven.
Kortom, ik ben een levensgenieter!
Naast een chronisch mankementje ben ik verder gezond maar wel….veel te dik.
Eigenlijk zat mijn overgewicht mij niet in de weg, tenminste niet voor mijn levensgeluk. Ik merkte dat bepaalde bewegingen wat lastiger werden terwijl ik anderen, leeftijdsgenoten, met een gemak zag bewegen en natuurlijk ook het besef dat zoveel overgewicht verre van gezond is. In het verleden ben ik al verschillende keren afgevallen en weer aangekomen, heb ik meerdere diëten geprobeerd en was ik eigenlijk op zoek naar een meer holistische benadering. Niet alleen voeding, niet alleen sporten, niet alleen…. maar alles bij elkaar.

Een vriendin van mij vertelde over de Feel Good Studio, klonk leuk maar veel te pittig. Toch zette het mij aan het denken en bezocht ik een keer de website. De site zag er mooi uit, goede verhalen, maar het veranderde niets aan het feit dat ik, met mijn lijf, echt niet zo zou kunnen trainen zoals mijn vriendinnen dat doen.
Toch wist ik dat het roer om moest en ik de stoute sportschoenen aan moest trekken.
Tijdens het kennismakings/oriëntatiegesprek met eigenaresse Irma, kwamen wij tot de conclusie dat het misschien een idee was om te starten met personal training (pt). Hier moest ik even over nadenken, met name over de prijs maar ook het commitment dat ik daar mee aan zou gaan was niet niks. Kon ik dat sporten wel? Was dat al dat geld wel waard? Kon ik genoeg tijd vrij maken? Zou ik het volhouden? En hoe dan verder…????
Toch was het gesprek zo prettig verlopen dat ik besloot het er voor 10 lessen op te wagen. Naast de kennis over sporten heeft Irma, als diëtiste, ook meer dan voldoende kennis over voeding. De holistische kijk die Irma heeft op de aanpak gaf bij mij dan ook de doorslag.
En zo gebeurde het dat ik half mei voor het eerst in de Zen-ruimte, met zweetdruppels op mijn voorhoofd stond. Dolblij was ik dat ik daar alleen met Irma stond. Ik voelde mij soms ongemakkelijk met bewegingen die ik maakte maar Irma moedigde aan en gaf mij het gevoel dat het juist goed was wat ik deed. Het viel mee, het viel tegen. Sommige oefeningen lukten wel en andere niet. Redelijk voldaan ging ik naar huis maar de volgende dag was het positieve gevoel weg. De spierpijn kwam om de hoek zetten en dat was niet mis. Trap op ging nog wel maar trap af niet meer. Ik heb gehuild, met name omdat ik toen pas besefte hoeveel ik mijn lijf had ontzegd al die jaren. Het was een zwaar moment om te ervaren dat er een hoop moest gebeuren om mijn spieren, mijn flexibiliteit en mijn zelfvertrouwen op het gebied van bewegen weer goed te krijgen.
De bemoedigende appjes en een telefoongesprekje met Irma overtuigde mij dat het zo erg niet meer zou worden als ik nu zou doorzetten. En…ze had gelijk!!

Naast het sporten is de pt dus ook gericht op de juiste voeding. Met een handige app kon ik bijhouden wat ik at op een dag, zo kon Irma meekijken wat ik te veel at, wat minder waardevol eten was en/of wat er nog ontbrak in mijn voeding, met name i.c.m. het sporten.
Dankzij de motiverende gesprekken en intensieve sportmomenten kwam ik langzaam maar zeker in een FLOW terecht. Na 10 pt lessen ben ik mee gaan doen in de groepslessen. Ook in deze lessen voelde ik mij snel thuis. De kleine groepjes en de coaches die kijken naar wat er bij mij past dragen ertoe bij dat ik altijd train op mijn niveau. Van 3x in de week pt naar 1x in de week en daarnaast 2 à 3 groepslessen. Door het handige, zelf te plannen rooster, vind ik bijna altijd een les die past in mijn agenda. De pt staat daarnaast gepland op een vast moment in de week. En elke week zie ik er naar uit.

Er gebeurde, in de periode die volgde, dingen met mijn lijf die ik niet had gedacht te kunnen of waarvan ik me niet bewust was dat ik dat niet meer kon of deed. Denk bijvoorbeeld aan je broek aantrekken zonder erbij te gaan zitten, de trap op lopen zonder dat je de armleuning gebruikt (geen idee dat ik die daarvoor zo nodig had, vond dat heel normaal), van de grond opstaan zonder steuntje etc etc. Ook grote veranderingen zijn te noemen, 100 sit ups zijn nu een makkie :-), maar kon ik eerst helemaal niet. Squaten gaat steeds dieper en, ik geloof het zelf nog steeds niet, maar blijkbaar ben ik behoorlijk sterk en til ik heel wat kilo’s op (wist echt niet dat ik dat kon :-)))) Misschien niet belangrijk maar daardoor voel ik me sterker en daarmee bedoel ik niet alleen in mijn armen, maar ook in mijn hoofd, in mijn hart.
Dankzij de pt momenten durf ik elke keer een stapje verder te gaan. Irma en ik weten nu waar mijn grenzen liggen én hoe we deze steeds een beetje kunnen verleggen. Dat daar dan wat spierpijn bij hoort is geen enkel probleem. Nu loop ik de spierpijn de volgende dag er wel uit. Het is voor mij een signaal dat ik goed bezig ben geweest zonder dat het mij beperkt. Tijdens de groepslessen durf ik toe te passen wat ik tijdens de pt heb geoefend.

Nu is het januari 2019. Ruim een halfjaar verder. Ongelooflijk wat mijn lijf nu kan en de kilo’s verdwijnen ondertussen ook. Ja, er zitten dip-momenten in de afgelopen periode.
Je herkent het vast wel, druk op je werk, druk thuis, ongesteld moeten worden, hoofdpijn, rugpijn en dan ook nog een pt moment in de agenda.
100 Excuses staan dan klaar om niet te gaan, maar ik ga toch. Na afloop… nog steeds een volle agenda maar iets minder moe, iets minder hoofdpijn en rugpijn, weg zijn ze niet en toch….
zingend naar huis en dat is een enorm verschil!!!

Dat is de FLOW van sporten bij Irma en haar team en daar voel ik mij enorm goed bij!!
Feelgood!
LoveyourLive!!
Omdat jij het kan!!!
Waard zijn we het allemaal!!!

Wat wordt jouw FLOW???

Liesbeth, januari 2019

Tien jaar geleden ben ik gestopt met sporten. Ik was er helemaal klaar mee maar ja, de kilo’s kwamen er wel aan. Vaak geprobeerd om af te vallen maar na een paar dagen was de motivatie alweer weg.

Zo kwam ik in mei bij Studio Feel Good terecht n.a.v. een artikel in De Gooi- en Eemlander.
Ik werd hartelijk ontvangen door Irma en begon met 2x per week te sporten en nam ook deel aan Voedingsadvies&Coaching.
Om de week kwamen we in een klein groepje bij elkaar voor het wegen, met elkaar ervaringen en tips uitwisselen én advies krijgen/bespreken door Irma over voeding en beweging. Ook zaten we met elkaar in een groepsapp om elkaar te steunen en vragen te stellen.

Wat ik in 10 jaar zelf niet heb kunnen bereiken is mede door Irma en de andere ladies wel gelukt. Door met elkaar bewust te worden wat je eet, te sporten, de saamhorigheid ben ik na 3 maanden nu 8 kg afgevallen. Ik ben ontzettend blij en trots dat dit al gelukt is en mijn doel voor 2018 naar een gezond gewicht gaat lukken….

Groetjes Lidy

Over het Voedingsadvies & Coachingstraject:

Naast een stok achter de deur, het delen van moeilijke momenten maar ook het vieren van successen met de groep heb ik bovenal inzichten in mn eetpatroon gekregen. Met wat aanpassingen ben ik afgevallen maar heb ik ook geleerd het vol te houden en niet op een houtje te bijten. Genieten, afvallen, jezelf niet alles ontzien, vallen en weer opstaan en vooral goed voor jezelf zorgen.

Dankzij de cursus Voedingsadvies & Coaching is het me gelukt om 5 kilo in 2 maanden af te vallen. Voorafgaand aan de cursus dacht ik dat ik door meer kennis af zou vallen. Dat is ook zeker het geval, maar ook het kijken naar de dieperliggende processen heeft me geholpen. Waarom eet je te veel? Welke functie heeft eten?

Daarnaast hielp het dat we elke 2 weken gingen wegen. Zo zag ik steeds resultaat en dat motiveerde me en als het even niet lukte dan kon ik dat met de groep delen en kreeg ik tips. Ik zou de cursus dan ook echt aanraden voor degene die willen afvallen.

Donnallee, september 2018

Door een schouderblessure zag het er naar uit dat ik mijn sportkleding ‘aan de wilgen’ moest hangen. Gefrustreerd en met moeite in de acceptatie…

En dan? Opent topper Irma van de Pol een vrouwensportschool in Hilversum en start ik voorzichtig met een training van de allerliefste Monique waarbij respectvol rekening wordt gehouden met mijn blessure.

Na de training wandel ik naar huis, dezelfde route maar met een andere energie. Bløf zong het al: “dit is mijn haven, hier leg ik aan!”.

Ellen, mei 2018

Lieve Irma,

Het is alweer 4 maanden geleden dat ik bij jullie voor het eerst kwam. Toen ik def oto zag van hoe het was, en kijk naar hoe het nu is, ben ik trots wat we bereikt hebben.
Het waren 4 gezellige/ leerzame/ af en toe ook zware maanden. Ik wil je ontzettend bedanken voor je hulp bij het behalen avn mijn doel. Ik ben ontzettend trots dat jij mijn personal trainer bent, om alles wat jij hebt meegemaakt en gedaan, ben je in mijn ogen mijn held.
Nogmaals bedankt voor alles en ik hoop nog lang bij jullie te kunnen trainen.

Veel liefs, Felicia

“Ik ben nog niet klaar, we zijn nog niet klaar nieuw doel zetten en doorgaan!! Maar nu even lekker genieten van de vakantie. ?Jij maakt mijn leven een stuk beter. Door jou heb ik mijn ‘new me’gevonden en van jou heb ik geleerd ‘to love me more’. Wist niet dat ik zo goed in beslissingen nemen was, tot dat ik jou ontmoette” Zo inspirerend” heel erg bedankt!!”

Felicia, februari 2018