Reading

Maartje Groeneveld

Hallo!

Mijn naam is Maartje Groeneveld. Ik ben getrouwd met Paul en we hebben 4 kinderen.
Ik ben kinderverpleegkundige en heb de laatste jaren in de kinderthuiszorg gewerkt. Door mijn drukke gezin en een man met een meer dan fulltimebaan liep het thuis niet meer en kwam mijn gezin in de knel. Ik besloot toen te stoppen met werken en er kwam weer rust.

Sommigen van jullie kennen mij nog van het sporten bij Irma. Ik ken Irma al een aantal jaren door Personal Trainingen en Powervrouwen lessen. Daarna ben ik overgestapt op Crossfit, wat ik nog steeds doe.

Naast fanatiek sporten heb ik bij het CLI, Centrum voor Leven en Intuïtie in Utrecht, de afgelopen 5 jaar verschillende opleidingen gevolgd en ben ik nu een afgestudeerd reader en healer. Ik heb Irma een uitgebreide reading gegeven waar ze heel enthousiast over was. Ze ziet het als een mooie aanvulling op het aanbod van de FGS. Ze heeft mij de multifunctionele ruimte aangeboden bij de sportruimte waar de powerlessen gegeven worden.

Ik heb mij gespecialiseerd in het geven van energie readings en trainingen aan vrouwen die overbelast zijn. Ben jij iemand die alle ballen in de lucht houdt omdat je je heel verantwoordelijk voelt en geen hulp durft te vragen? Heb je een drukke baan, een gezin en daarnaast nog andere zorgtaken als mantelzorger of ben je vrijwilliger op de school van je kinderen en weet je niet meer hoe je alles moet regelen? Durf je geen nee te zeggen als er een beroep op je gedaan wordt? Loop je tegen jouw perfectionisme aan? Wil je dingen op jouw manier doen? Zit je ‘s avonds uitgeput op de bank en weet je niet wat er moet veranderen?
Slaap je slecht en lig je ‘s nachts wakker omdat je je zorgen maakt?

Om duidelijkheid te krijgen in waar je vastloopt en waarom, moet je weten en voelen waar er verandering nodig is in jou zodat je weer volop energie hebt en van het leven kunt genieten.
Deze inzichten kan ik je geven door te kijken naar jouw energie in je lichaam en daarom heen. Wat is er nodig om uit je drukke hoofd te komen en je lichaam weer te voelen? Welke vergeten dromen en verlangens komen er naar boven? Voor welke emoties wil je meer ruimte maken? Aansluitend op de reading geef ik je een korte kennismakingstraining waarin je leert om weer contact te maken met jouw lichaam en intuïtie.

Ik bied verschillende readings en trainingen aan. Je kunt mij mailen of bellen voor het maken van een afspraak of voor meer informatie. Speciaal voor leden van de FeelGoodStudio heb ik een aanbieding. Ter kennismaking geef ik je een roos-reading van een half uur met een stabilisatie voor €27,50. Daarnaast krijg je een kortingsbon van €15,00 voor een uitgebreide reading. Deze reading met korte healing duurt 90 minuten en is €80.-

Graag tot ziens!

Maartje Groeneveld
06-38910552
maartjegroeneveld89@gmail.com