Ben jij ook zoek naar Personal Training in Hilversum?

Wil je dit keer wel je doelen halen en wil je het volhouden? Kom dan naar de Feel Good Studio. Want ook al weet je dat je liever lui dan moe bent, personal training een goede oplossing.

Voor wie

Vrouwen die lekkerder in hun vel willen zitten. Fit willen zijn, zowel fysiek als mentaal. Veel mensen missen de motivatie om echt aan de slag te gaan. Wij helpen je om je doelen te bereiken. Zie ons maar als de stok achter de deur. Bijna niemand pusht zichzelf tot het gaatje.

Wij kijken naar de persoon

Wij werken niet met standaard trainingsschema’s, maar spitsen het programma toe op de persoon. Als iemand wil afvallen is het belangrijk om ook naar het verleden te kijken. Waarom ben je te zwaar geworden? Met alleen sporten en een dieet volgen kom je er niet. Dat levert alleen op korte termijn resultaat op. Mensen vallen snel terug in de fouten uit het verleden. Die valkuilen pakken we ook aan.

Sporten als een gek?

Nee hoor, het is een combinatie van trainen en coachen waarbij wij altijd letten op wat iemand op dat moment nodig heeft. De nadruk ligt op bewegen maar soms praten we alleen. Als iemand veel aan zijn hoofd heeft gaan we lekker naar buiten, wandelen op de hei. En als je na een zware dag heel moe bent doen we alleen een krachttraining in plaats van een hysterische workout met honderd burpees.

Zo geven we mensen weer het vertrouwen in zichzelf en hun lijf terug. Wij laten zien waar je kracht ligt. Sommigen zijn nog nooit in een sportschool geweest. Denken dat sporten saai is. Wij beloven je dat het leuk is en resultaat geeft. Je kunt altijd veel meer dan je denkt, dat is zo mooi. En dan zie je vrouwen groeien, positiever worden. Op heel veel terreinen in je leven heeft dat effect. In je relatie, op je werk. Ineens durf je wél om die opslag te vragen. Durf je stappen te ondernemen. En ze brengen het virus vaak ook op hun omgeving over. De partner komt sporten of de kinderen. Ook die veranderen. Maar die omschakeling naar een nieuwe gezonde leefstijl is moeilijk. Het is gewoon keihard werken en daar helpen we je graag bij.
Volg je personal training altijd in je eentje?

Hoeft niet, je kan ook met een vriendin of buurvrouw komen. Met twee of drie tegelijk trainen kan. Het is trouwens een misverstand dat PT alleen voor de elite en bekende Nederlanders is. Onze prijzen zijn niet sky high. Een personal trainingssessie duurt 50 minuten.

Personal Training