Missie

Veel vrouwen zijn vaak veel te hard voor zichzelf en stellen zichzelf niet haalbare doelen

Ze hebben een behoorlijk negatief zelfbeeld. Dat hebben we de afgelopen jaren regelmatig ervaren. Wij denken dat 80 of misschien zelfs wel 90 procent van de vrouwen daar last van heeft. Maar dat is nergens voor nodig.
Ze proberen vaak alleen die buitenkant te veranderen. Gaan stevig aan de slag met zichzelf op een harde manier. ‘Als ik afval word ik blij en gelukkig’, denken ze. Zo werkt het niet. Wij hebben vrouwen dertig kilo zien afvallen door andere voeding en meer bewegen. Maar ze hadden hun zelfbeeld nooit aangepast en bleven in de spiegel nog steeds die te zware en ongelukkige vrouw zien. Terwijl anderen haar prachtig vonden.

Stop met vechten tegen je lichaam. Word nou eens vriendjes met je lijf.

Grenzen

Stop met vechten tegen je lichaam. Word nou eens vriendjes met je lijf. En leer weer op een liefdevolle manier met jezelf om te gaan. Je mag best af en toe je grenzen opzoeken maar ga er niet steeds overheen en laat je er zeker niet overheen duwen.

Haalbare doelen

In de Feel Good Studio kiezen we voor een aanpak die je ook op lange termijn vol kunt houden. Het gaat om een goede combinatie van gezonde voeding en bewegen. Samen stellen we doelen. Haalbare doelen. Als je te hard en te snel wil dan ben je op korte termijn misschien heel blij met het resultaat. Maar dan is er een groot risico op een terugval. Of je krijgt een blessure, houdt het niet vol en raakt de lol in het sporten kwijt. Heel erg zonde natuurlijk.
Sport en bewegen is bij ons leuk. Het is een onmisbaar onderdeel van een gezonde leefstijl. Sporten mág, we zeggen zeker niet sporten móet. We beloven je dat je lol in sport krijgt. Ook als je nog nooit een sportschool vanbinnen hebt gezien. Een kleine waarschuwing: het is verslavend. Net zoals het verslavend is om je goed te voelen.

Hier kun je jezelf zijn

Veel vrouwen vinden het niet prettig om in een gewone sportschool te zijn. Mannen, overal spiegels, jonge meiden in strakke kleding. Ze zijn erdoor geïntimideerd. De drempel om dan naar je training te gaan wordt soms heel hoog. De Feel Good Studio is een veilige plek. Dat klinkt misschien wat overdreven, maar toch is dat voor veel vrouwen de doorslag om te durven. Hier kun je jezelf zijn. Er hangen niet overal spiegels. Het is niet zien en gezien worden. We streven hier ook helemaal niet naar perfectie. We streven wel naar gelukkig zijn. Je hoeft niet perfect te zijn om happy te zijn. Ook met 110 kilo kun je een heel gelukkig leven leiden. Geluk zit niet in een sixpack.

Er is geen competitiestrijd

Je bent hier met alleen maar vrouwen onder elkaar. Gelijkgestemden met hetzelfde doel. Je helpt elkaar, motiveert elkaar. Iedereen traint op haar eigen niveau. Er is geen competitiestrijd. Samen is het ook leuker. Niemand wordt blij van anderhalf uur in je eentje met oortjes in op een crosstrainer te staan.
Je komt er snel achter dat je veel meer kan dan je denkt. Die succesbeleving is heel belangrijk. Dat geeft je weer vertrouwen in je lijf en jezelf. Ook na een heftige periode in je leven, door bijvoorbeeld een lichamelijke ziekte of een burnout, is het fijn om weer op een positieve manier met je lichaam om te gaan. Niet meer focussen op wat je niet kan, maar op wat je wél kan. En uiteindelijk leidt het allemaal tot het verbeteren van de kwaliteit van leven. Het is onze missie om zoveel mogelijk vrouwen weer te laten genieten van zichzelf, hun lijf en hun leven.