Kylie Spaans

KYLIE SPAANS

Piloxing | Fitness

Ze is basisschooljuf, maar geeft ook sportlessen. Kylie (1990) is al haar hele leven actief en heeft heel veel sporten gedaan. Van paardrijden tot piloxing en van crossfit tot hockey. Er is weinig wat ze niet geprobeerd heeft. Haar motto is dan ook: sporten is leuk en het maakt je blij! Dit wil ze in haar sportlessen meegeven. Zelf heeft ze ervaren hoe sporten je leven positief kan veranderen en ze hoopt anderen hetzelfde te laten ervaren.

Lesgeven en sporten: het zijn allebei passies van Kylie. Daarom is ze dan ook zo blij dat ze dit mag combineren bij de Feel Good Studio. Is ze niet aan het lesgeven aan de kinderen op de basisschool of aan de vrouwen in de sportschool? Dan is ze waarschijnlijk aan het paardrijden. Ze heeft namelijk al jarenlang een eigen paard, waar ze dagelijks op rijdt. Dat ze gek is op paarden, betekent niet dat ze gek is op alles beestjes. Als ze naar een onbewoond eiland zou gaan, is een klamboe dan ook het eerste wat ze meeneemt. “Je hebt daar toch een hoop rare beestjes.…”

Kylie in negen vragen

Welk lichaamsdeel zou je nooit willen missen?

“Ik zou nooit mijn hersenen willen missen, want zonder hersenen kun je natuurlijk helemaal niets!”

Als je een uur hebt om te ontspannen, wat doe je dan?

“Paardrijden (het liefst door het bos).”

Wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland?

“Een klamboe. Er zijn toch altijd wel veel rare beestjes en insecten op zo’n eiland die ik zeker niet op mijn lichaam wil.”

Met wie zou je een dag willen ruilen?

“Ik zou wel eens een dag met een topsporter willen ruilen om te zien hoe hun leven in elkaar steekt.”

Wat zie jij als je in de spiegel kijkt?

“Je ziet natuurlijk altijd dingen die beter of anders kunnen, maar over het algemeen zie ik een gelukkig iemand die van het leven geniet.”

Wat is je guilty pleasure?

“Met een worteltaartje, herfstthee en een kersen-amandelmelk-proteïne shake onder een kleedje op de bank naar TLC kijken.”

Zoet of hartig?

“Zoet! Chocolade, zoete koekjes, ijsjes, snoepjes, taartjes.. heerlijk!”

Wat is je favoriete Netflixserie?

“Ik ben één van de mensen die serieus geen Netflix account heeft, dus mijn keuze is beperkt tot oudere series die ooit op DVD uit zijn gekomen. De keuze die daaruit volgt is: Prisonbreak.”

Wat is je meest gebruikte app, na whatsapp?

“Sportbit: om mij in te schrijven voor lessen en de workouts te bekijken. En natuurlijk Facebook&Instagram.”