Krachttraining voor vrouwen in Hilversum

We kunnen er heel geheimzinnig over doen, maar veel vrouwen willen toch echt graag die strakke billen. Niks mis mee. In onze lessen krachttraining werken we daaraan. Maar er is meer. Behalve een strakker lijf, word je sterker. Je bouwt spiermassa op en je lichaamssamenstelling verbetert. Ook benen en buik pakken we lekker mee.

Puur om kracht

Krachttraining zijn lessen waarin het puur om kracht gaat. Geen hoge intensiteit, geen snelheid. De lessen bestaan onder meer uit bankdrukken, deadliften, hipthrusters, squats en lunges. De oefeningen hebben ook een positief effect op je verbranding en je stofwisseling gaat sneller. Het verlaagt het risico op osteoporose (botontkalking). Voor oudere vrouwen is dat belangrijk.

Geen brede schouders

Veel vrouwen vinden krachttraining eng. Ze durven in een gewone sportschool niet in het krachthonk tussen de mannen te gaan staan. Terwijl het wel heel goed voor hun lichaam is. Bij ons kun je in een veilige omgeving je krachttraining doen. We letten op de uitvoering, want die moet goed zijn. We geven mooie gecontroleerde lessen, toegespitst op het vrouwelijk lichaam. Dus geen brede schouders, maar wel veel aandacht voor billen, benen en buik. En armen natuurlijk. Als je zwaait wil je niet zo’n kipfilet…
Krachttraining is een goede combinatie met yoga of hardlopen. Door krachttraining word je letterlijk sterker, dat is meetbaar. Maar je straalt het ook uit. En dat geeft weer een goed gevoel in je hoofd.

Feel Strong Krachttraining