Boksen voor vrouwen in Hilversum

Denk je bij boksen meteen aan gehavende gezichten met bloemkooloren, Badr Hari en Rico Verhoeven? Rake klappen en knock out in de ring liggen? Hoeft niet hoor. Boksen kan ook op een andere manier. Een manier die perfect past bij de missie en visie van de Feel Good Studio. Boksen is meer dan het overbekende gevecht in de ring. Boksen is ook lol hebben met elkaar in een groepsles. Werken aan techniek of in tweetallen oefenen op verdedigen. Maar ook lekker losgaan op zo’n zware bokszak tot je erbij neervalt.

Boksen levert je veel op

Het zijn verschillende opties maar allemaal met hetzelfde doel. Of eigenlijk doelen, want boksen levert je veel op. Het gaat stress tegen. Als je een hele dag hard gewerkt hebt kun je tijdens het boksen je zorgen helemaal loslaten. Tijdens de workout komen aardig wat endorfines vrij, waardoor je met een goed gevoel naar huis gaat.

Zelfvertrouwen

Boksen geeft ook je zelfvertrouwen een boost. Je weet straks wat je lichaam kan en wat je grenzen zijn. Mocht er ooit wat gebeuren, valt iemand je lastig, dan weet je hoe je moet reageren. Dat straal je ook uit. Je gaat zelfs rechter op lopen. Let maar op! Ondanks dat je soms best pittige oefeningen doet, geeft boksen juist ook energie. Je bloedsomloop wordt gestimuleerd, er gaat meer zuurstof naar je hersenen. Allemaal goed voor een betere concentratie. Met boksen train je het hele lichaam, je wordt fitter en sterker, ook mentaal. Omdat je veel oefeningen samen doet maakt boksen je ook sociaal vaardiger. Ook in het dagelijks leven heb je daar profijt van. Je stapt gemakkelijker op nieuwe mensen af.

Feel Safe Boksen