Piloxing in Hilversum doe je bij de Feel Good Studio

Piloxing, nog nooit van gehoord? Denk aan boksen, denk aan Pilates en denk aan dansen. Als je die drie combineert krijg je Piloxing. Een supergave afwisselende training op lekkere muziek, die nooit saai wordt. Met Piloxing verbeter je je conditie, werk je aan spieropbouw en verbrandt je ook nog eens calorieën. Klinkt bijna als de perfecte workout;)

‘Sleek, sexy en powerful’

Je bokst in de Feel Good Studio op muziek in een veilige omgeving. En hebt vooral heel veel lol met elkaar en plezier tijdens de workout. Het doel van Piloxing is dat vrouwen zich ‘sleek, sexy en powerful’ gaan voelen. Net dat beetje stoere uitstraling om de wereld aan te kunnen. Het is fijn om tegen een stootje te kunnen.

Een soort intervaltraining

Piloxing is een intensieve, uptempo workout waarin je continu in beweging bent. Tijd om stil te staan is er niet. Pilates oefeningen en bokstechnieken wisselen elkaar af. Het ene moment gaat de oefening razendsnel, het andere moment doen we rustiger aan. Een soort intervaltraining dus. Om het iets zwaarder te maken kun je ervoor kiezen om verzwaarde Piloxing handschoentjes te dragen. Dan is het niet alleen een cardio training maar werk je ook meer aan kracht. Je hoeft niet bang te zijn dat je met een blauw oog thuiskomt, want je raakt elkaar niet aan. Het is boksen in de lucht.

Feel Powerful Piloxing