Bootcamp in Hilversum doe je bij de Feel Good Studio

Vind je zweten in een sportschool niet fijn, ben je veel liever lekker in de buitenlucht? Dan nemen we je mee de natuur in. De hei op, het bos in of naar de dagcamping. Een fitness training buiten, bootcamp dus. Je hoeft echt niet een hardloopfanaat te zijn of een berenconditie te hebben om mee te kunnen doen. Ieder kan juist op haar eigen niveau bootcampen.

Goed voor de vitamine D

Buiten zijn is ook goed voor je mind. Je wordt er heel blij van. Eigenlijk zou je elke dag minimaal een kwartiertje met onbedekt gezicht en handen buiten moeten zijn. Goed voor de vitamine D. Maar zeker in de herfst en winter lukt je dat niet elke dag. We laten ons niet afschrikken door een regenbui of beetje kou. Als je beweegt krijg je het vanzelf warm en de douche na afloop doet de rest. Je voelt je juist extra lekker als je na de les met rode koontjes bij staat te komen. Het is stoer om in de regen te sporten terwijl iedereen lekker binnen zit.

Saai wordt het nooit

De Feel GoodCamp lessen bestaan vooral uit bodyweight oefeningen. We gebruiken dus het eigen lichaamsgewicht om oefeningen mee te doen. Denk aan squats, push ups, lunges of buikspieroefeningen. En we maken gebruik van wat we in de natuur tegenkomen. Bankjes en boomstammen zijn perfecte ‘fitnessapparaten’. Soms nemen we ook kettlebels, autobanden, ballen, een battlerope of powerplates mee naar buiten. Lekker gevarieerd. Saai wordt het nooit. En hardloophaters hoeven zich geen zorgen te maken. We lopen af en toe wat maar als het niet lukt passen we het programma voor je aan.

Je vind onze BootCamp les op zondagochtend op het rooster van de Neuweg.

Wist je dat we in de zomer ook de yogalessen bij mooi weer buiten doen?

Feel Good Camp Bootcamp