coaching

Bij je lidmaatschap hoort een persoonlijke coach.

Zij praat regelmatig even met je bij. Ze houdt je in de gaten. Loopt alles nog lekker? Ze motiveert en stimuleert. Je staat er bij ons niet alleen voor.
Ook kun je een intensiever coaching programma volgen. Dan kan 1 op 1 of in groepsverband.

1 op 1 coaching

Je hoeft echt niet diep in de ellende te zitten voordat je naar een coach gaat. Het taboe is er inmiddels wel af. Gelukkig maar, want het is voor iedereen goed om af en toe een spiegel voorgehouden te worden. Ook de trainers uit ons team hebben coaches. Fantastisch is dat.

Life-coaching

Het is geen therapie maar we bieden 1 op 1 hulp en geven adviezen op ieder vlak. Of het nu gaat om je zelfbeeld of om je lichaamsbeeld. Zie het maar als life-coaching. Er zijn altijd wel dingen waar je vroeg of laat tegenaan loopt. Vragen over bewegen, vragen over voeding. Veel vrouwen lijken het allemaal goed voor elkaar te hebben. Met hun werk, hun partner, hun kinderen. En toch knaagt er iets diep vanbinnen. Zijn ze niet tevreden. Of er is stress. We helpen je om weer tijd voor jezelf te maken. Meer uit het leven te halen en de dingen te doen waar je energie van krijgt.

Gratis intakegesprek

Zo voorkom je dat je vroeg of laat een burn-out krijgt. De 1 op 1 coaching bestaat uit losse sessies of trajecten. Je krijgt altijd een gratis intakegesprek. Dat kan een wandeling op de hei zijn. Dat is vaak een stuk fijner dan in twee stoelen tegenover elkaar zitten, en je verhaal vertellen.

Een traject van meerdere sessies is het meest prettig omdat je dan echt stappen kunt gaan zetten. Het is net als met trainen. Een keertje gaan schiet niet echt op.
Het is net als met trainen. Een keertje gaan schiet niet echt op.

Groepscoaching

Als de persoonlijke coaching die bij je lidmaatschap zit niet voldoende is, kun je ook meedoen aan groepscoaching. In kleine groepjes van maximaal zes vrouwen ga je met elkaar samen aan de slag. Drie maanden kom je elke twee weken een uur bij elkaar met je groepje en coach. Samen stel je doelen, je kijkt of je ze haalt. Er wordt kennis overgedragen over bewegen en gezonde voeding. Hoe blijf je gemotiveerd? Hoe ga je om met moeilijke momenten. De feestjes en de vakanties. Samen zoeken we naar een goede balans.

Je motiveert elkaar

Door het werken in groepjes ervaar je heel nadrukkelijk dat je niet de enige bent, dat je er niet alleen voor staat. Je motiveert elkaar, wisselt tips en tricks uit. Zo heeft het traject ook een sociaal aspect. Via een WhatsApp groep houdt je contact met elkaar en de coach. Het is fijn om het samen te doen.

Combineer Love your Lijf met sporten. Dat werkt het best. Zo pakken we echt lichaam én geest aan.

Love Your Lijf

Veel vrouwen hebben een hekel aan hun lichaam. Die durven niet eens in de spiegel te kijken. Ze haten wat ze zien. Zelfs vrouwen die dertig kilo zijn afgevallen, zien in de spiegel nog steeds een veel te zware vrouw. Hun zelfbeeld loopt achter. Of gaat zelfs nooit mee naar de nieuwe situatie.

Zelfbeeld veranderen

Met het Love your Lijf programma gaan we dat zelfbeeld veranderen. En daar is meer voor nodig dan coachen op het gebied van bewegen en voeding. We werken in groepen van maximaal acht vrouwen. In vier groepssessies en twee individuele coachgesprekken gaan we dieper op een heleboel thema’s in. Welke overtuigingen heb je over jezelf? Waar komen die vandaan? Hoe belemmeren die jou in je leven? Welke emoties heb je? Maar ook, hoe voed jij je lichaam in de breedste zin van het woord? Dan gaat het om bewegen, voeding, ontspanning, slaap, seksualiteit, fysiek contact, voldoende frisse buitenlucht. Zorg je goed voor je lichaam?

Zingeving

En één van de sessies wijden we helemaal aan zingeving. Ontzettend belangrijk thema blijkt dat steeds. Wat doe je hier? Wat wil je met je leven? Hoe wil je op je leven terugkijken als je straks 80 bent? Daar gaat het uiteindelijk allemaal echt om. Niet om de focus die we altijd leggen op ons lichaam en ons uiterlijk. Dat leidt alleen maar af van de zingevingsvraag. Steek je energie liever in echt iets betekenen in deze wereld. Kijk voor meer informatie over Love Your Lijf op de website.

Combineer Love your Lijf met sporten. Dat werkt het best. Zo pakken we echt lichaam én geest aan.