Sporten voor kids!

Lekker vrij op de woensdagmiddag! Besteed jij die middag door binnen te chillen met je vrienden achter de Playstation of computer? Of maak je puzzels en armbandjes? Kom naar de Bootcamp voor kids! Op die manier werk je aan een gezond lichaam en het is gewoon gezellig. Want wat is er leuker dan samen met leeftijdsgenoten lekker buiten zijn?

Jongens en meisjes

Deze bootcamples voor kids is de enige les bij de Feel Good Studio die gemengd is. Jongens en meisjes van 6 tot 11 jaar werken samen aan de conditie, terwijl ze eigenlijk gewoon lekker aan het spelen zijn. We gaan de hei op en zijn daar aan het rennen, klimmen en klauteren. We combineren cardio met lichte bodyweight oefeningen, maar vooral met heel veel plezier! Op die manier zorgen we ervoor dat de kids op een leuke manier fit worden. Iedere woensdagmiddag om 15.00 uur gaan we met elkaar op pad. Gezelligheid en plezier staat hoog in het vaandel, maar er moet natuurlijk wel getraind worden! Mooie bijkomstigheid voor de mama’s: tegelijkertijd met deze les voor de kids is Powervrouwen. Hoef je dus ook geen oppas te regelen!

Slecht weer

Verder werken we tijdens deze les aan het beter worden in je sport, beter leren bewegen en samenwerken. Bovendien krijg je van deze bootcamplessen een gezonde dosis zelfvertrouwen en zorgen we dat kids weerbaarder worden. Is het echt heel erg slecht weer? Dan trainen we een keertje binnen. Kom in je sportkleding en neem een handdoekje en water mee. Op die manier besteed je je vrije woensdagmiddag op een sportieve manier en word je zeker fit!

Kijk voor het inschrijven voor de BootCamp voor kids in ons Outdoor Rooster en in de app.