90 Days 2 Feel Good

Oppassen op kleinkinderen, de zorg voor ouders, het goed blijven doen op werk en natuurlijk vrienden en familie vaak genoeg zien. Uiteraard moet er ook gesport worden, de make-up moet goed zitten, de kleding moet leuk zijn en je moet altijd verzorgd voor de dag komen. Als je ouder wordt, betekent dat niet dat de druk van buitenaf ook verdwijnt.

Daar willen wij wat aan doen. Uiteindelijk is het allerbelangrijkste dat je je goed voelt! Dat je weet wat je waard bent, je sterk voelt en dat je een fijne en gezond leefstijl hebt. Wij gaan je daarbij helpen in ons ’90 days 2 feel good’ programma.

Sport & leer

Tijdens ’90 days 2 feel good’ gaan we 12 weken lang intensief met elkaar aan de slag. We gaan twee keer per week sporten, zowel binnen als buiten. Al die vrijkomende endorfine zullen ervoor zorgen dat jij je beter voelt. Maar dat is niet alles, want naast het fysieke aspect, focussen we ons ook op het mentale. Daarom krijg je voorlichting over voeding, hormonen en een gezond lichaams- en zelfbeeld.

Voor wie

We bieden twee verschillende 90 dagen trajecten aan. Een voor de jonge meiden en een voor de dames vanaf 50 jaar. Deze 12 weken zijn speciaal voor vrouwen die fitter en sterker willen worden op een waar ze blij van worden. We focussen op lekker in je vel zitten en een gezonde en actieve leefstijl, zodat je ontspannen kan genieten van deze levensfase.

Wat bieden wij

De twee sportmomenten worden uiteraard gegeven door een gecertificeerde trainer. Iedere zondag om 12.00 uur en dinsdagavond om 18.00 uur. De voorlichtingsmomenten worden in overleg gepland. Daarnaast wordt een whatsappgroep aangemaakt waarin jullie elkaar kunnen supporten, steunen en inspireren. De kosten voor dit traject zijn 199,- all-in.

Het programma ‘90 days 2 feel good’ gaat van start bij minimaal 6 deelnemers.

Doe jij mee?