90 Days 2 Get in Shape

Hoe doen die meiden dat toch? Elke dag een hippe outfit, make-up zit altijd goed. Strakke kont, leuke vriend, studie gaat lekker. Ieder weekeinde stappen, veel vriendinnen, spannende vakanties. Op de foto’s op Instagram en Facebook zie je hun perfecte leventje. Dat wil ik ook!
Maar waarom zou je jezelf gék maken met deze gedachte? Want wat je doet is jezelf voor de gek houden. Of eigenlijk houden die meiden in je timeline jou voor de gek. Zo perfect is dat leventje van hun natuurlijk niet. Achter die foto’s schuilt net zo goed een vrouw die het soms even niet meer weet. Die ruzie heeft met haar vriend, haar studiepunten niet heeft gehaald, brak in bed ligt en zich een slag in de rondte moet trainen om die billen zo strak te krijgen.

Fysiek en mentaal sterker worden

In het 12 weeks-programma 90 Days 2 get in Shape (voor meiden van 18 tot 26 jaar) prikken we samen met jou de luchtballonnen door. In twaalf weken ga je met een kleine vaste groep aan de slag in de Feel Good Studio om fysiek en mentaal sterker te worden. We gaan op zoek naar een gezonde balans in je leven. Het programma bestaat uit twee keer per week een workout en vier bijeenkomsten waarin onderwerpen besproken worden die draaien om een gezonde levensstijl.

,,Dit is een groep jonge vrouwen die het vaak best moeilijk heeft”, ziet Irma van de Pol, eigenaresse van de Feel Good Studio. ,,Een groep die de laatste jaren opvallend vaak vast loopt. Burn-outs zie je op steeds jongere leeftijd. Je bent klaar met de middelbare school, gaat misschien het huis uit voor een studie of begint aan een baan. Voor je gevoel moet je het ineens allemaal in je eentje uitzoeken. Best heftig. Of je moet een keuze maken voor de toekomst en hebt geen idee wat je wil en wat je kan. Je moet in een keer volwassen zijn, maar bent dat nog niet. Dan kan de boze grote mensenwereld behoorlijk op je afkomen. Dat levert stress op. En dan zie je op social media alleen maar foto’s van vrouwen die het geweldig voor elkaar lijken te hebben.”

Anderen waren altijd mooier en beter

Irma maakte het zelf mee op die leeftijd. Ze verliet het ouderlijk huis toen ze zeventien was voor een studie in Groningen en verloor zichzelf al snel in een ongezonde levensstijl. Met drank, drugs en obsessief sporten. Want over haar lichaam was ze nooit tevreden. Anderen waren altijd mooier en beter.

Een combinatie van kracht, conditie en snelheid

Die destructieve gedachten gaan we samen aanpakken in 90 Days 2 get in Shape. We gaan werken aan een goed lichaamsbeeld, meer zelfvertrouwen en een gezonde levensstijl. Dat doen we door lekker te gaan sporten. Want natuurlijk mag je werken aan het verbeteren van je lichaamssamenstelling, maar er is meer. Dat is de boodschap. Fitter en sterker worden is minstens zo belangrijk. De workouts zijn gevarieerd. Powervrouwenlessen, bootcamp, boksen en weerbaarheidstrainingen. Een combinatie van kracht, conditie en snelheid.
In vier extra bijeenkomsten bespreken we thema’s als gezonde voeding en gezonde levensstijl. Dan gaat het over onder meer drankgebruik, drugs, relaties, slaappatronen.

Samen sta je sterk

Via de groepsapp van90 Days 2 get in Shape motiveer en inspireer je elkaar tijdens het proces. Je hoeft het niet allemaal in je eentje te doen. Samen sta je sterk. Je haalt elkaar niet naar beneden maar helpt elkaar.

Wij starten dit traject op 2 juli 2019. De trainingen zijn op zaterdag om 12:00 uur en op dinsdagavond om 20:00 uur.

Kosten zijn €199,=

Het programma ‘90 days 2 feel good’ gaat van start bij minimaal 6 deelnemers.