90 Days 2 feel good in your running shoes

Hardlopen in Hilversum

Hardlooptraject beginners Hilversum

eel mensen zijn fan van hardlopen. Niet zo gek ook, want je kunt het overal doen én het is een geweldige cardiotraining. Maar als je het nog nooit gedaan hebt, kan beginnen een behoorlijke uitdaging zijn. Wil je leren hardlopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je het wel eens geprobeerd, maar krijg je snel last van blessures? Meld je dan aan voor het hardlooptraject voor beginners in Hilversum: ’90 days 2 feel good in your running shoes’.

Hoe?

Tijdens dit traject ga je 90 dagen aan de gang met een groep beginnende hardlopers. Coach Ilda leert je de (basis)technieken van het hardlopen, maar vertelt ook meer over de ‘hardloopwetenschap’. Onderwerpen als omgaan met stress, pijn, hardlopen ongeacht het weer, anatomie, manieren om je spierpijn of stijve spieren te verminderen en het overkomen van blessures. Maar ook sportbh’s, hardloopschoenen, goede hardloopkleding en mindfull hardlopen komen aan de bod. Tevens ontvang je een harlooopschema.

Over Ilda

Ilda is een ervaren sportvrouw. Ze heeft ervaring in heel veel soorten sport, waaronder yoga, boksen en krachttraining. Maar ze is ook dol op hardlopen. Ze doet het zelf al jaren en heeft hier veel plezier in en profijt van. “”Hardlopen betekent voor mij investeren in genieten van wat de natuur te bieden heeft. Daar krijg ik dan endorfines voor terug die mij gelukkig maken, zowel fysiek als mentaal. Ik noem dat: happiness! Ik wil dit graag met je delen en ervoor zorgen dat jij je hetzelfde voelt”, zegt Ilda. Wil je meer informatie over deze trainster? Klik dan hier.

Het traject

Deze speciale hardloopcursus voor beginners is zowel voor leden als niet-leden van de Feel Good Studio. Iedere zaterdagochtend gaan jullie een uur lang hardlopen. Daarnaast mag iedere deelnemer van het traject een yoga of pilates les per week volgen bij de Feel Good Studio, omdat die combinatie heel goed werkt. Voor leden zijn de kosten voor het traject 49,-, voor niet-leden 99,-. Het traject gaat door bij minimaal 5 deelnemers.